luni, 27 mai 2013

Miere naturala, BIO la Cluj-Napoca, acum si pe on-line


Magazinul ALBINUTA din Cartier Intre LACURI - Str. Dunarii, nr 55, Cluj-Napoca este magazinul unor tineri (sot si sotie) care au mostenit pasiunea pentru apicultura de la parintii si bunicii lor.
Desi au deschis un magazin cu produse apicole de aprox 2 ani, abia de anul acesta a inceput lumea sa-i cunoasca, sa-i intalneasca la targuri, si sa constate cu placere ca pot comanda aceste produse si telefonic, cu livrare direct acasa.

Daca la inceput familia Cacoveanu vindea doar mierea din stupina proprie, dupa o vreme au constatat ca lumea cauta in magazinul lor si alte produse: cosmetice pe baza de ingrediente apicole, Laptisor de Matca (iar productia lor era limitata), suplimente alimentare derivate din stup, sau chiar Accesorii / cadouri pentru diferite evenimente.

Probabil deschiderea spre alte colaborari s-a datorat si faptului ca cei 2 soti sunt tineri si au crescut intr-o lume a "comunicarii" - si au inteles necesitatea diversificarii, precum si a promovarii in mediul on-line, acolo unde sunt prezenti tinerii, si unde costurile de promovare sunt mult mai mici decat intrarea intr-o retea mare de supermarketuri (care te obliga inevitabil si niste costuri mari de stocare produse)

Astfel, daca sunteti din CLuj si vreti sa testati produsele lor, puteti intra pe www.mierenaturalabio.ro

La magazinul ALBINUTA, puteti gasi si:
- miere, pastura, polen crud, laptisor de matca, propolis
- siropuri naturale
- bomboane cu miere
- cosmetice cu ingrediente apicole
- ceaiuri si extracte din plante

D-na Cacoveanu are o placere deosebita in a ghida clientele in secretele frumusetii pe baza de cosmetice apicole si va poate recomanda cu placere fiecare tip de miere dupa calitatile terapeutice pe care le are.