joi, 11 octombrie 2012

"Festivalul apicultorului" in Auchan MILITARi, weekendul acesta


Zilele acestea, incepand chiar de azi, are loc "FESTIVALUL APICULTORULUI" in incinta Auchan Militari - perioada 11-14 Octombrie 2012.

Evenimentului este la prima editie...si deci are nevoie de cat mai multi vizitatori si sustinatori, fiindca altfel nu va reusi sa devina un "festival" in adevaratul sens al cuvantului.
La aceasta prima editie participa cativa apicultori din diferite judete al tarii cu diferite sortimente de miere: de salcam, miere de levantica, miere de tei, miere poliflora, miere de mana de padure, de zmeura, de cimbrisor.

Ca si specialitati, veti putea degusta:
- miere de prun,
- miere de menta,
- miere de coriandru,
- amestec de miere cu fructe uscate,
- cocktail energizant de miere cu polen, propolis si laptisor de matca.


Evenimentul le propune vizitatorilor, o paleta larga de produse apicole si derivate, direct de la producatorii apicoli din toata tara:
- miere - diverse sortimente,
- polen proaspat si uscat,
- pastura, tinctura de propolis,
- cosmetice pe baza de ingrediente apicole.
- sapunuri vegetale cu miere,
- cocktailuri apicole - energizante naturale,
- turta dulce cu miere
- bomboane cu miere

- etc.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa achizitoneze direct de la producatori diverse derivate apicole si vor putea primii sfaturi privind beneficiile miraculoase ale produselor apicole si calitatile deosebite ale mierii in alimentatie si sanatate.

Eu va recomand sa testati la acest targ "MIEREA DIN FLORI DE ZMEURA DE MUNTE" produsa de familia MOLDOVAN din REGHIN.

Mierea de Zmeura este recomandata in special doamnelor, avand efecte benefice asupra reglării activităţii ovarelor - am avut o cunostinta careia i s-a recomandat mierea de Zmeura intr-un tratament pentru fertilitate.