marți, 19 aprilie 2011

Tratament revitalizant pentru cresterea imunitatii

Acum in prag de primavara consider obligatoriu un astfel de tratament naturist pentru intarirea sistemului imunitar, si profit de aceasta ocazie sa fac reclama unei retete deosebite pe care o prepara un apicultor special, pentru care am vorbe numai de lauda: dl Buzila Dumitru din Forasti, Suceava.

Dl. Buzila m-a vrajit pur si simplu cu produsele lui inca de acum 2 luni, cand la targul apicol de la Bucuresti din 12-13 Martie, a tinut sa-mi faca cadou:
PULPA DE CATINA CU MIERE - "produs in Bucovina" (dupa cum scrie si pe eticheta), pe care dansul il recomanda in special ca si protector si regenerant hepatic.

Insa la targul mai recent din Bucuresti, de la Instit. Apicol, a venit cu o reteta speciala in prag de primavara: tratament revitalizant, ideal pentru intarirea sistemului imunitar:




Ingrediente reteta (se adauga ingredientele in proportii egale):
- miere de salcam
- tinctura de propolis
- polen crud
- sirop de catina


Dl. Buzila mi-a explicat ca reteta are puternic efect antioxidant, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si stimuleaza secretia glandelor interne.

Combinatia de miere + catina +propolis
, dupa parerea mea este un adevarat cocktail de vitamine, enzime, nutrienti, cu efecte de stimulare a imunitatii, mai eficient ca orice cura de vitamine pe care o puteti face.

Catina este considerat fructul cu cel mai bogat continut de vitamina C, mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Cantitatea de vitamina C este de 8 ori mai mare decat in piersica, de 20 de ori mai mare decat in marul paduret, de 80 de ori mai mare decat in rosie, de 200 de ori mai mare decat in strugure. Catina mai este denumita tezaurul de vitamina C sau regina vitaminei C.
Pe langa vitamina C, catina contine
:

1. Vitamina E - supranumita si vitamina tineretii si a fertilitatii, precum si complexul de vitamine A, C, D, K

2. Catina are un bogat continut in Beta-caroten. Beta-carotenul este o provitamina care se transforma in organismul uman in vitamina A. Actioneaza impotriva deteriorarii membranelor celulare, intervine in sinteza de elastina si colagen, intarziind astfel procesele de imbatranire.

3. continut bogat in Flavonoizi - sunt compusi minune, care maresc longevitatea, dar si incetinesc sau stopeaza instalarea diverselor boli.In urma cercetarilor oamenii de stiinta au concluzionat faptul ca flavonoizii reduc incidenta anumitor boli cardio-vasculare, reduc incidenta cancerului si a afectiunilor degenerative legate de imbatranire.

Substantele active din catina sunt anticanceroase si antitumorale, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase creste imunitatea, reduce efectele secundare cauzate de chimioterapie si trateaza cancerul gastric, pulmonar si rectal.

In fiecare an se recomanda se faceti 2-3 cure cu catina, asigurandu-va astfel necesarul de vitamine. In fructele de catina se gaseste de asemenea quercitina,
o substanta antioxidanta, analgezica, antiastmatica, antibacteriana.

Va mai recomand dintre produsele apicole ale apicultorului Buzila Dumitru:

1) SERBETURILE CU MIERE - un adevarat deliciu. Eu una am gustat serbetul de zmeura, macese, catina.....dar cel mai mult mi-a placut cel de macese, insa cu siguranta nu ati auzit pana acum de SERBETUL DE PADUCEL - indicat celor cu afectiuni cardiace.
2) Coacaze negre / rosii cu miere.
Coacazele in miere sunt ideale pentru o cura de detoxifiere a organismului, dar mai ales pentru ficat, pancreas, splina si rinichi. Coacazele negre faciliteaza digestia, dar ajuta si la scaderea colesterolului.

Cu siguranta acum v-am gadilat putin papilele gustative si vreti sa stiti cum anume puteti sa dati peste produsele dl. Buzila, nu-i asa?!

Dl. Buzila a participat anul acesta ca si expozant cu produse apicole la cele 2 targuri apicole de la Bucuresti, dar si la Sarbatoarea Mierii de la Blaj, si chiar daca Blajul e un orasel micut, dansul a avut clienti.
Sper ca si alti organizatori de targuri de produse bio si naturiste din Bucuresti sa preia contacul lui si sa-l invite la targuri, astfel incat sa aveti ocazia si voi sa-i testati produsele si sa va convingeti ca am avut dreptate sa le laud ;)

Apicultor Buzila Dumitru din Suceava:
Tel: 0766.589.849
email: buzila_elena2009@yahoo.com


Vedeti aici detalii si poze cu toate produsele dansului.

21 de comentarii:

  1. Buna ziua
    Am si eu o intrebare: unde pot valorifica cateva kilograme de ceara si la ce pret?
    multumesc
    claudia tomulescu (iasi)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceara se cumpara acum cu 18-20 lei/ kg, in functie de cantitatea pe care o aveti.
    Mai aproape de d-voastra este la Vaslui firma Apisrom care cumpara ceara, si produce faguri/ foite. Puteti incerca la Iasi si la firma Apisrom, este posibil sa cumpere si ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde se gaseste de cumparat asa ceva?M-ar interesa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puteti gasi aceste cocktailuri la targuri apicole. Daca sunteti din Bucuresti va recomand 2 locatii unde gasiti produse apicole direct de la apicultori: in zona TITAN, parc I.O.R, langa lac, este o casuta de lemn cu produse apicole "STUPINA SABIN", si pana in Martie la un targ din zona P-ta Universitatii (parculetul din fata spital Coltea)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,sunt din Iasi si as dori sa cumpar un borcan cu Tratament revitalizant pentru cresterea imunitatii.Unde pot gasi produsul dvs si la ce pret?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa fie in perioada 9-10 MArtie 2013, Targul Apicol de IASI, in parcarea la Mall, si cu siguranta si Dl Buzila va fi prezent cu toata gama de produse apicole. Am lasat in postare si numarul dansului de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dl. Buzila va fi prezent la Targul Apicol din Blaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dansul asa ne-a comunicat, ca la Blaj vine cu mare drag. Sper sa nu-l sperie prognoza meteo....

      Ștergere
  8. Buna ziua, As vrea si eu un Revitalizant pentru cresterea imunitatii...Cum pot face rost de ea in Cluj?...Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti mai multe variante in Cluj:
      - exista preparatul gata ambalat de catre firma Prisaca Transilvana care are stand de vanzare in Polus, langa intrarea la Carrefour, sau in incinta Cora
      - puteti merge la Casa Bio, pe Republicii nr 5, si acolo puteti primi gratuit un sfat legat de preparea acestei retete in functie de problemele dvoastra, precum si toate ingredientele necesare prepararii acelei retete: laptisor de matca pur, polen proaspat, pastura, miere de mana de padure.

      Ștergere
  9. Buna seara la Bacau cad ajungeti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi nu putem veni la BACAU, deoarece e prea departe de noi, insa produsele noastre le comercializam in magazinele FARMACIA NATURII din BACAU, in cele 3 locatii:
    - Magazin 1 FARMACIA NATURII (www.farmacianaturii.ro ) – Bacau, Str. Erou Gheorghe Rusu, Nr. 4, (în spatele Casei de Cultură "Vasile Alecsandri”) program lucru: luni-vineri:09.30-19.00, sambata:09.00-15.00, duminica:inchis
    - Magazin 2 FARMACIA NATURII – BACAU, Str. Energiei nr.32 ,TEL: 0234-517.311,
    - Ceainăria Natura Club și magazine – BACAU, Str. 9 Mai nr.35 (în spatele Băncii Transilvania)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua.
    In Arad unde putem gasi produsele dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  12. In Piata mica din Arad, la standul cu miere al unei doamne apicultoare gasiti produsele noastre cosmetice. In Atrium Mall la magazinul de produse apicole (langa scari). La centrul Naturmed din Arad, intrati pe site-ul lor ca sa vedeti adresa celor 2locatii care le au in Arad (unul e in centru).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte locatii in Arad care vand produsele Apidava: incinta complex Ziridava- mag. Neamacris, Argefarm,Casa Albinei-Pta Spital judetean, mag Hermes -bd. Revolutiei

      Ștergere
  13. la timisoara unde pot gasi produsele?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cel mai bine ar fi sa cautati astfel de produse in magazinele APICOLA (sunt 2 in TIMISOARA), si in magazinele NATURISTE. Orice magazin naturist serios, va avea la raft si cocktailuri apicole, si va recomand ca acum iarna sa nu va lipseasca propolisul din casa, ca e cel mai bun antibiotic natural, si parca racelile nu ne ocolesc deloc in acest sezon.

    RăspundețiȘtergere
  15. in oradea unde as gasi acest produs

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua.vreau Sa cumpar si EU un revitalizant pt crestere imunitati sunt din iasi .unde se gaseste so la CE pret

    RăspundețiȘtergere
  17. În București unde se găsesc aceste produse? Vrei sa umple pentru imunitate! Mulțumesc anticipat pentru răspuns

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca oamenii ar consuma miere in loc de zahar, cu totii am fi mult mai sanatosi si mai plini de viata. Acest aliment este cu adevarat minune!

    RăspundețiȘtergere