luni, 15 martie 2010

Un nou concurs cu premii la miere !

Am lansat un nou Concurs cu premii pe site-ul www.apidava.ro
Motivul ? Am fost placut impresionati de mesajele de incurajare primite la Concursul anterior, precum si de faptul ca este un sentiment minunat sa poti sa-ti recompensezi clientii fideli.

Astfel, timp de 3 luni veti gasi in magazine produsele Roua Florilor si Nectarul Florilor insotite de un mic pliant, care contine raspunsurile la intrebarile din Testul Apidava pentru Concurs.
Promotia se numeste "10 puncte pentru Apidava" deoarece fiecare din cele 10 puncte evidentiaza o reusita de-a noastra. Sunt lucruri pentru care am muncit cu totii din firma de-a lungul a 18 ani, si cred ca merita sa le facem cunoscute si clientilor nostrii, celor care au incredere in produsele noastre.
Aceste realizari vorbesc de la sine despre seriozitatea noastra ca si companie, precum si despre calitatea produselor care le oferim.
Inscrierea se poate face online sau prin posta, asta ca sa tinem cont si de clientii activi in mediul virtual, dar sa nu-i nedreptatim nici pe cei care au mai putin de-a face cu calculatoarele.

Astept cu placere sfaturile / reactiile / parerile / intrebarile d-voastra legate de acest concurs.

vineri, 5 martie 2010

Borcanase cu miere







Fiindca a inceput sezonul nuntilor, si mirii cauta tot felul de modele de marturii, vreau sa va arat ce am mai facut in ultima vreme: borcanase cu miere, si borcanase cu miere si nuca.
Nu-i asa ca sunt dragute? Mie una imi plac tare mult, si munca la fundite ma relaxeaza. Cred ca doar gandul ca ele vor aduce fericire unui cuplu in ziua nuntii deja ma relaxeaza. Iar fiindca nu prea am ocupatii care sa ma solicite fizic: aceste marturii cu miere ma scot din rutina. Eu le confectionez funditele, dar de multe ori ma ajuta si sotul: imi tine degetele pentru nod ;))
Sper ca si mirilor sa le placa.
Ador orice fel de munca care imi stimuleaza creativitatea. Tinand cont ca la nunta mea mi-am confectionat marturiile, invitatiile, meniurile si multe altele e de inteles ca-mi face placere sa realizez marturii cu miere "hand made", ca pana si nuca ce o pun in miere trebuie sparta si aleasa.