marți, 13 iulie 2010

Reteta miraculoasa a d-nei Tatoiu impotriva cancerului pe baza de miere, laptisor de matca, polen si propolis

Zilele trecute a fost invitata la emisiunea Happy Hour a lui Maruta, d-na Monica Tatoiu, care a dezvaluit cum anume a reusit ea sa treaca peste un diagnostic de cancer la san cu ajutorul unei retete miraculoase exclusiv pe baza de produse apicole.

Din punctul meu de vedere, emisiunea Happy Hour nu prea se leaga cu subiectul in sine, pentru ca acolo se promoveaza scandalurile...dar, adevarul e ca si afirmatiile d-nei Tatoiu au iscat un mic scandal printre bolnavii de cancer, nutritionisti si medici.

Fiindca toata lumea a gasit de cuvinta sa-si dea cu parerea pe marginea acestui subiect, nu vad de ce nu as face-o si eu, ca doar de-aia mi-am facut blog ca sa-mi exprim parerile personale vis-a-vis de produsele apicole si apiterapeutice.

Citeste aici detalii legate de parerea medicilor oncologi care contesta reteta d-nei Tatoiu.

Dupa spusele d-nei Tatoiu reteta provine de la un calugar din Constanta renumit pentru vindecarea oamenilor cu diferite probleme. Dna. Tatoiu sustine ca dupa numai o luna de tratament , analizele au afisat rezultate foarte bune .

Reteta d-nei Monica Tatoiu impotriva cancerului este:

- laptisor de matca – 4 g (va recomand Laptisorul de matca in stare pura, NU pastile)
- miere de salcam naturala – 1,5 kg
- polen macinat – 300 g
- ser fiziologic – 200 ml
- tinctura de propolis – 150ml

Toate ingredientele se amesteca si rezulta o pasta care trebuie pastrata in frigider. Dimineata , la pranz si seara , inainte de fiecare masa cu 30 min , se inghite 1 lingura din acea pasta. Daca nu tolerati gustul puteti bea 1 cana de ceai .

Unii considera ca D-na Tatoiu probabil a fost diagnosticata gresit, deoarece pare incredibil ca aceasta reteta simpla este remediul impotriva cancerului, dupa ce de ani de zile se studiaza in laboratoare toti compusii posibili care ar putea sta la baza unui medicament impotriva cancerului, si nu s-a gasit nici o reteta dovedita stiintific.

Adevarul este ca multa lume a reusit sa-si trateze diferite afectiuni cu ajutorul unor remedii naturiste, dupa ce au incercat toate tratamentele medicamentoase posibile.

Parerea mea este ca fiecare organism uman e diferit, si reactioneaza diferit la stimuli, indiferent ca acestia sunt sintetici (medicamente) sau naturali.

Va dau un exemplu: eu sunt alergica la o substanta de anestezie: Xilina. Nu am fost alergica dintotdeauna, pentru ca am avut pana la 20 de ani diferite interventii care au necesitat anestezie locala si nu am avut nimic. Subit si dintr-o data inaintea operatiei de extirpare a amigdalelor, mi s-a facut foarte rau, nu mai puteam sa respir, si noroc ca doctorul s-a gandit sa intrebe daca mi-a facut cineva testul la anestezic: eram alergica la Xilina. Testul l-am mai repetat apoi de 2 ori mai tarziu, cu alte ocazii, ca toata lumea era cumva neincrezatoare cand le spuneam ca sunt alergica la Xilina, dar rezultatul a fost acelasi.
Cum si de ce am devenit alergica la acea substanta, nu stiu. Nu sunt alergica la nici un alt medicament.

Aceasta "anomalie" aparuta e o reactie mai ciudata a organismului. La fel, pot crede ca reactiile ciudate pot exista si in sensul "pozitiv", adica un anumit tratament naturist poate avea efecte mult mai bune, acolo unde unele medicamente au parut inutile.

Cu atat mai mult cred in puterea vindecatoare a produselor apicole,
pentru ca am citit multe carti in care sunt date exemple nenumarate de diferite afectiuni tratate cu ajutorul produselor apicole: polen, propolis, laptisor de matca, venin de albine.

O doamna apicultoare din Olanda,draga mie si familiei mele, a fost diagnosticata anul trecut cu cancer la o varsta mai inaintata ca a d-nei Tatoiu. A urmat atat tratamentele medicamentoase prescrise (chiar si chimioterapie), dar in acelasi timp a urmat un regim intens de hrana pe baza de retete naturiste cu produse apicole pe baza de polen, propolis si laptisor de matca. Se simte bine acum, a invins cancerul, si si-a reluat activitatea de cercetare care o realiza in Africa in domeniul apiculturii.

Ea a luat parte si la un studiu aprofundat al unui tratament pe baza de venin de albine realizat pe un grup de bolnavi cu scleroza multipla, si ne-a afirmat ca rezultatele au fost uimitoare.

Nu am nici un motiv sa ma indoiesc ca reteta d-nei Tatoiu poate face minuni in unele cazuri, insa eu aceasta reteta trebuie luata ca o experienta proprie a dansei, nu ca un panaceu universal. Si eu va indemn pe toti, indiferent ca sunteti sau nu suferinzi de vre-o boala sa incercati de 2/3 ori pe an aceasta reteta.

Efectul sigur 100% al acestei retete:
- o cura intensa de vitamine naturale, usor asimilabile de catre organism, asigura prin continutul de granule de polenul,
- o cura de dezintoxicare a organismului, datorita proprietatilor antioxidante ale propolisului, care este folosit si ca agent antimicrobial in peste 60% din produsele "parafarmaceutice"
- o cura de revitalizare prin aportul adus de laptisorul de matca, recunoscut ca regenerator de celule (laptisorul de matca este folosit intens in industria cosmetica pentru regenerarea celulara la nivel epitelial; au fost efectuate studii de cercetare pentru tratarea infertilitatii la femei prin administrarea de laptisor de matca; exista studii care afirma ca administrarea de laptisor de matca poate reduce nivelul colestorului,si poate ameliora boli ale sistemului nervos).

Laptisorul de matca este unul din produsele cele mai complexe din stup. Daca tinem cont ca:
- din acelasi tip de larva, albina hranita exclusiv cu laptisor de matca devine "matca"/"regina"-o albina mult mai mare- care traieste de 40 de ori mai mult decat o albina lucratoare care vietuieste doar 4 – 6 saptamani.
-in sezon Matca depune zilnic 1500 – 2000 de oua, care cantaresc de 2,5 ori mai mult decat greutatea sa.
ne dam seama ca toate aceste lucruri uimitoare sunt posibile numai printr-o intensa activitate a celulelor stem din corpul sau, care ii asigura viata lunga cu o imensa capacitate reproducatoare. Aceasta nu se poate datora decat laptisorului de matca pe care il primeste ca hrana, restul conditiilor din stup fiind identice cu a celorlalte albine.
Poti cumpara de aici laptisor de matca pur, si poti cere sfatul unui medic apiterapeut de specialitate, d-na dr. Cristina Aosan din Timisoara.

Ca sa concluzionez, la fel ca d-na Tatoiu va spun: Incercati reteta!!! rau nu poate sa va faca....dar e posibil sa va faca mult bine.

60 de comentarii:

  1. Super tare!!!felicitari ca ati pus aceasta reteta aici ca sa poate afla toata lumea de ea!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut chiar mai mult de atat: pe site-ul
    www.apidava.blogspot.com
    am oferit cat mai multe informatii de unde lumea poate sa-si procure produsele apicole care intra in componenta acestei retete, cu numele si localitatea unor stupine care isi respecta clientii si ofera de ani de zile produse din stupina proprie de cea mai buna calitate, in care consumatorii pot avea incredere 100%.

    Am postat si link-uri catre magazine online cu produse apicole, dar si unde anume se pot oamenii adresa pentru a obtine parerea avizata a unor medici apifitoterapeuti, care le pot prescrie tratamente naturiste adecvate fiecarei tip de problema.

    Cand e vorba de sanatatea oamenilor din jurul nostru ar fi pacat sa nu oferim toate informatiile la care poate unii dintre noi avem acces si altii nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU stiu cumsa va abordez , vad ca posatrea e din 2010 si as vrea sfaturi de la dv am mare necaz ,cancer la san

      Ștergere
  3. Multumim pentru reteta. In reteta prezentata printre altele se spune si de tinctura de propolis. Intr-un ziar am citit aceeasi reteta dar spunea de bulgare propolis. Exista vre-o diferenta sau este o confuzie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Propolisul este singurul produs al stupului care nu se recomanda a se folosi ca atare, ci sub forma de tinctura sau extract. Probabil cei de la ziarul respectiv au considerat ca este acelasi lucru, insa e gresit. Tinctura de propolis se obtine prin macerarea propolisului brut in alcool, si ideal este sa folositi o tinctura cu 20-30% concentratie de propolis. Gasiti aceasta tinctura in toate magazinele Apicola din tara, in Plafar, dar si in farmacii si magazine naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  5. am oo mare problema si doresc adresa domnului dumitru botosaru, sa ii pot scrie, dansul spunea ca "nu exista boala fara leac " poate ma poate ajuta sii pe mine in depresie. boala grea, dureaza de ceva vreme si cazul madalinei manole m-a dat peste cap. vreau sa imi ajut fiica, ca despre ea este vorba. AJUTATI-MA

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu chiar nu stiu cine e dl Dumitru Botosaru, dar dupa cum am sugerat si in postarea de mai sus, recomand cu incredere medicii cu competente in apifitoterapie, pentru ca si eu mi-am tratat o afectiune gastrica cu tratament naturist, dupa 3 luni de tratamente cu medicamente clasice si fara nici un fel de efect.
    Sunt de parere ca orice boala are leac atata timp cat pacientul are o anumita forta psihica care sa-l faca sa lupte cu boala, sa nu-si piarda speranta si sa creada in Dumnezeu si in puterea mintii omenesti. Ajutorul din afara poate fi un sprijin, dar nu mai mult....Vindecarea sta in puterea mintii noastre, si a felului in care organismul reactioneaza la stimulii externi.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc pentru ca am primit imediat sfaturi si ajutor, am sa tin cont de tot si am sa citesc cat mai multe despre produsele si retetele naturiste si sa le folosesc. incerc, rau nicicum, doar bine pot avea. MULTUMESC
    Ita

    RăspundețiȘtergere
  8. eeee ce bine ca se face reclama la aceste produse si cei slabi se bucura.....cancerul nu se v-a vindeca NICIODATA oameni buni nu mai fi ti asa NAIVI..altii se fac cu bani si bolnavii raman cu boala...nu va dati seama ca,,, cancerul nu a fost invins de nimeni????nu mai credeti in toate prostiile,doamna tatoiu a vrut si ea reclama dar sa o vada Dumnezeu,ca nu a spus tot adevarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus, dar oamenii suferinzi se agata si de ultima picatura de speranta si nu realizeaza ca sarlatani sunt la tot pasul care profita de necazul lor

      Ștergere
    2. Cancerul a fost învins de mulţi.

      Ștergere
  9. Intradevar multe persoane considera ca d-na Tatoiu doar a dorit sa-si faca ei sau altora reclama cu aceasta reteta, desi dansa nu a specificat nici o firma, din contra a punctat faptul ca mierea ar trebui sa fie cumparata direct de la apicultori....Deci, e ca si cum ar fi spus ca e mai bine sa mananci rosii din gradina, si nu de la magazin, ceea ce e foarte corect si ideal ar fi ca toti sa avem propria gradina, si chiar si proprii stupi.
    Nu prea inteleg de ce considera dl de mai sus ca nimeni nu a invins cancerul, cand foarte multe persoane s-au vindecat dupa un diagnostic de cancer, si foarte multi dintre ei pe langa tratamentul medicamentos au urmat in paralele si tratamente naturiste.
    Intradevar garantii ca aceasta reteta ii va vindeca pe toti de cancer, nici nu poate fi vorba.
    Este vorba de antecedentele medicale ale fiecarui caz in parte, precum si de puterea fizica si psihica a pacientului. Asa cum unii oamenii fumeaza o viata si traiesc pana la 90 de ani fara a avea nici o problema grava de sanatate, iar altii mor pe capete de cancer la plamani datorita fumatului, la fel si efectul tratamentelor este diferit pentru fiecare organism in parte.
    Tocmai de aceea, eu ii sfatuiesc pe toti cei cu probleme de sanatate grave sa consulte inainte de tratament un medic apiterapeut, tocmai pentru a vedea exact care e starea generala a organismului si de ce anume are nevoie.

    Insa pentru cei care nu au probleme grave, aceasta reteta poate fi un tratament ideal de stimulare a imunitatii organismului.

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu am fost mirata ca acel anonim "da cu pietre" sa zic asa in acest tratament naturist, in aceasta reteta a monicai tatoiu. dar....fiecare are dreptul la opinie !

    RăspundețiȘtergere
  11. BA ZICEA CA TREBUIE NEAPARAT DE LA plafar

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu a avut "saracuta" doamna de afaceri nicio intentie de-a promova un lucru. Doar ca acum SUBIT scoate o carte.

    Nimeni nu poate contesta proprietatile RETETEI.
    Nimeni nu are dreptul de-a spune " nu e buna " , dar "duduita oriflame" cred ca tocmai s-a folosit de lucrul asta pentru a-si asigura succesul cartii ce urmeaza sa iasa din tipare.

    RăspundețiȘtergere
  13. La emisiunea lui Razvan si Dani intradevar prima data a aparut pe ecran reteta cu specificarea ca mierea trebuie sa fie de la Plafar, apoi au scos repede si au corectat, ca si-au dat seama ca Plafar este acum un brand, si ca e reclama.
    D-na Tatoiu a specificat sa fie miere curata de Salcam si daca aveti o sursa de incredere sa cumparati de acolo, nu de pe marginea drumului, sau din supermaket unde nu stiti sa faceti diferenta care e miere de calitate si care nu.

    Dl de la Miere Naturala are obiceiul prost sa fie invidios pe altii, comentariile lui fiind in general cam artagoase, desi nu e cazul.
    Nu prea inteleg ce-l deranjeaza la reclama facuta de d-na Tatoiu, ca sunt sigura ca dupa ce a aparut dansa la televizor, le-au crescut si lor semnificativ numarul de vizitatori pe portalul lor, deci si ei au avut de castigat.

    Dar na, asa e romanul, daca nu ajunge la struguri....sunt acri!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. M-AR INTERESA DACA LA RETETA D-NEI TATOIU SE FOLOSESTE POLEN CRUD MANINAT SAU POLEN USCAT MACINAT. VA MULTUMIESC

    RăspundețiȘtergere
  15. DE CE RETETA D-NEI TATOIU CONTINE ASA O CANTITATE MICA DE LAPTISOR DE MATCA(4G)DACA DOZA ZILNICA UZUALA DE LAPTISOR ESTE PENTRU UN ADULT 1G/ZI.

    RăspundețiȘtergere
  16. D-na Tatoiu a spus reteta asa cum dansa a auzit-o din alta parte, si a considerat ca i-a facut foarte bine, insa din punct de vedere al efectelor apiterapeutice este incontestabil faptul ca polenul crud este mult mai bogat in enzime, nutrienti si vitamine, decat polenul uscat. Deci, ideal ar fi polenul crud.
    Intradevar dupa parerea multor medici cu competente in apiterapie, doza de laptisor de matca recomandata in aceasta reteta este foarte mica, nevand un efect notabil, insa dupa parerea mea in aceasta reteta tinctura de propolis este principalul ingredient activ, fiind si intr-o doza destul de mare, celelalte ingrediente doar actionand ca un catalizator si un intaritor al sistemului imunitar.
    Eu le-am recomandat tuturor celor care m-au intrebat, sa foloseasca o doza dubla de laptisor de matca -de 8gr in loc de 4gr, dar si parerea mea si parerea d-nei Tatoiu sunt subiective.
    Daca e vorba de un pacient cu o anumita boala trebuie obligatoriu sa consulte un medic cu competente in apiterapie, care sa-i personalizeze reteta de imunostimulare, conform nevoilor personale ale fiecarui individ.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.realitatea.net/oncolog-reteta-monicai-tatoiu-este-periculoasa-pentru-bolnavii-de-cancer_753871.html


    Departe de mine acest "stil" Doamna , va jur.

    Insa imi place sa fiu REALIST.
    Chestiile astea de marketing pot fi deosebit de periculoase.
    Nu putem face MEDICINA dupa "Tatoiu" lumea . :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu personal nu cred ca d-na Tatoiu s-a vindecat de cancer datorita acestei retete, dar cred cu tarie ca acest tratament i-a ajutat organismul sa se intareasca si sa lupte mai bine impotriva bolii, de aceea si recomand cu tarie acesta reteta pentru orice persoana, pentru ca niste ingrediente naturale nu pot face decat bine.
    Si eu sunt o persoana destul de sensibila, si am avut de-a lungul anilor cateva probleme de sanatate datorate in mare parte de un slab sistem imunitar...
    Este normal ca unii doctori sa aiba o alta parere, pentru ca nu cred in puterea plantelor si a ingredientelor naturale, insa odata ce asupra unui organism intervii cu tratamente medicamentoase de orice fel ii distrugi echilibrul lui natural, chiar daca pe moment pare ca ai rezolvat anumite probleme, ele de multe ori trateaza doar efectul, nu si cauza.

    Am cunoscut o femeie deosebita, mama celei mai bune prietene ale mele, care desi medicii i-au spus in spital ca mai are de trait doar cateva luni, a mai trait dupa aceea cativa ani si s-a tratat in tot acest timp cu o reteta naturista (data de un foarte bun medic fito-terapeut din Cluj) pe baza de miere si Aloe vera. Binenteles ca in toata perioada a ajuns de mai multe ori pe patul de spital si medicii spuneau ca nu mai au ce sa-i faca, si ea continua sa-i uimeasca si sa-si revina.
    Pentru cei care au credinta in Dumnezeu...si tarie de caracter...si dragoste de viata...si fata de oamenii din jurul lor....medicii nu pot decat constate de foarte multe ori ca teoriile lor nu se aplica dupa carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi puteti da un nume sau ceva date de contact al doctorului fito-terapeut de la cjuj, cel cu reteta pe baza de miere si aloe vera?

      Ștergere
    2. 1) Dr. Ramona Niculina Moldovan Jurcău
      - medic specialist medicină de familie, medicină internă, competenţă în acupunctură, apifitoterapie, homeopatie, gemoterapie
      - Centrul de Medicină Tradiţională, Rai Mina Med-Plant, Str. Moţilor, nr.44, ap.3

      2) Dr. Monica Maria Paşcalău
      - medic rezident medicină de familie, competenţă în apifitoterapie, acupunctură, homeopatie şi medicină de întreprindere
      - Cabinet Raphael Medica Cluj Napoca, Str. Moţilor, nr.93, ap.5,

      3) Dr. Ramona Vuza
      - consultaţii de acupunctură, fitoterapie şi medicină generală
      - Cabinet de Acupunctură, Fitoterapie şi Medicină Generală, Str. Vasile Alecsandri nr. 8/3, Cluj Napoca

      4) Dr. Simona Niţu - preşedinta Asociaţiei Române de Gemoterapie şi Homeopatie,
      - medic pediatru cu supra-specializarea homeopatie.
      - Strada Vasile Alecsandri nr.8 ap.3 Tel.0264.594.282 Cluj Napoca.

      Ștergere
  19. Aceasta reteta este profund daunatoare bolnavilor de cancer pentru motivul ca produsele stupului nu pot face diferenta intre tumoare si restul organismului.Ca urmare abundenta de aminoacizi si vitamine (mai ales b12) vor dezvolta tumoarea.Dar asa suntem noi romanii tot timpul pusi pe smecherii.Se zbate omenirea intreaga sa gaseasca leac impotriva cancerului si noi il tratam dupa reteta unui popa ,cu miere de salcam .Traim cel mai putin din Europa si ne laudam ca mancam BIO.Vai de steaua noastra,adunatura de prosti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnilor, reteta doamnei Tatoiu furnizeaza niste gramaje aiurea: cand necesarul zilnic de laptisor de matca crud este de 0.5-1 g, de polen este de 1 lgta/zi, de propolis este de 1 g/zi, cum se face ca la 1,5 kg miere revin doar 4 g laptisor matca si restul... nu e corect, ma ales ca dansa e matematician.

    Produsele stupului sunt super indicate, dar in ce ratii? va rugam domnilor apicultori interveniti si salvati omenirea de la prostie..
    In Romania lumea e dornica de imagine...cu orice pret, ajungea imaginea pe care si-o facuse, dar probabil ca sa faca vanzare unor firme sau unui medic timisorean.. nu e corect sa dati atata speranta sarmanilor bolnavi! Lasati menopauza sa si faca activitatea sa.
    Salutari si numai bine!
    Gogu

    RăspundețiȘtergere
  21. Valentina Bebenel8 octombrie 2010 la 07:15

    vai ce usor pot fi pacaliti romanii............
    produsele apicole sunt bune dar nici ca sa-ti faci imagine cu tot pretul....simptom al menopauzei!

    RăspundețiȘtergere
  22. Gasiti mai multe explicatii si pareri pro si contra in postarea "Reteta d-nei Tatoiu contestata de unii, apreciata de altii".

    RăspundețiȘtergere
  23. Produsele stupului nu au cum sa dauneze, eu m-am vindecat de stomac cu miere si tinctura de propolis.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu am facut acest preparat si le dau si copiilor de 15 ani, respectiv 11 ani de 3 ori pe zi cate o lingura inainte de masa cu 30 min. INTREBARILE MELE SUNT:
    - POT ADAUGA LA ACEASTA CANTITATE DE PREPARAT SI 400G CATINA? Am gasit pe un forum de discutii o reteta asemanatoare cu a d-nei tatoiu dar avea in compozitie si catina iar persoana care a postat-o a afirmat ca a luat 3 luni de zile pe timp de iarna si nu a mai racit.
    - DIABETICILOR LI SE RECOMANDA ACEASTA RETETA?
    - DACA FETITA ACUZA ARSURI LA STOMAC POATE DATORITA T-RII XDE PROPOLIS, POT SA-I ADMINISTREZ LA 30 MIN DUPA MANCARE?

    RăspundețiȘtergere
  25. Catina este intradevar foarte buna pentru imunitate, avand un continut bogat de antioxidanti. Reteta care o face cumnatul meu este de sirop de catina (catina stoarsa cu blenderul) si cu miere, proportia de 3 x mai multa miere decat catina, iar la acest sirop mai adauga cam 5% tinctura de propolis care are rol si de conservant. Acest sirop il consuma toata familia, diluat cu apa minerala, ca un suc natural.
    Catina in sine are un gust destul de rau, iar daca le pui direct catina in acel amestec copiilor s-ar putea sa nu le placa deloc, dar de facut sigur le face foarte bine, doar sa fie tinut amestecul la rece, sa nu fermenteze.
    Diabeticii nu pot consuma miere decat daca medicul le permite, si doar in limita lor zilnica de "dulce" (stiu ca depinde mult de tipul de diabet).
    Arsura la stomac se poate datora atat mierii care e astringenta, dar si alcoolului din tinctura de propolis. Eu nu consum miere decat dupa mancare de ani de zile, tocmai datorita faptului ca am o sensibilitate la stomac. Nu se intampla nimic daca ia dupa mancare.

    RăspundețiȘtergere
  26. La copii e aceasi doza?Sau la unele ingrediente se reduce doza la jumatate?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,
    Reteta o poti pastra nemodificata, insa la copii poti sa le dai doar 1/2 lingurita de 2 ori pe zi dimineata si dupa-masa (dar nu seara, pentru ca poate fi putin energizant).
    Sfatul meu este ca daca faceti reteta intreaga, nu asteptati luni intregi sa o termine copilul: luati si d-voastra si cei din familie ca sa va intariti sistemul imunitar. Este stiut ca uneori racim noi si dam raceala si copiilor, si oricum nu ne strica niciodata sa ne ingrjimim si noi cei mare, ca sa ii putem ingriji mai bine pe cei mici.
    E bine ca reteta sa fie consumata cat mai proaspata.

    RăspundețiȘtergere
  28. Dece nu poate fi consumat propolisul in stare bruta? Eu il folosesc, in combinatii, sub forma de "praf". Sotia nu suporta tinctura.

    RăspundețiȘtergere
  29. ma numesc magda sunt o femeie invirsta si am avut ocazia chiar in familia mea sa vad vindecare de cancer dar inainte de toate sa stiti ca dumnezeu e acela care da zile la om daca el da zile se gaseste si leacu stind la rind sa prelungesc certificatu sotului meu care in anu 1980 a fost operat de un tertacarcinom biopsia a aratat ca are un cancer malign care se extinde cu o repeziciune ffffoarte mare am fost foarte necajita si stind la rind cineva a explicat reteta cu propolis mam dus acasa si am aplicato si eu sotului meu astazi suntem batrini si el e mai sanatos ca mine acesta a fost rezultatu ca sa vindecat doctoru panaitescu si rada care lucrau pe acea vreme la spitalu cfr din timisoara si care ei au facut operatia si au zis sssca nu il mai trimete la chimioterapie ca nu rezista si in 3 luni moare au ramas uimiti lau tinut 2 ani in pensie si dupa 2 ani lau trimes la lucru si azi ne bucuram de pensia noastra asa mica cum ii deci incercati cei ce aveti nevoie si atunci cind oamenii adica doctori numara zilele rugatil pe dumnezeu sa mai adauge ca el e bun oamenii nu au zile dar dumnezeu are el iti da si intelepciunea sa stii ce sa faci si iti da in gind sa incerci nu refuzati reteta lu monica tatoiu ca va garantez ca acei ce scrie in descurajare si ei o vor lua cind se inbolnavesc nu doresc la nime dar cind esti diagnosticat cu cancer ieincerci orisi ce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC DOAMNA PENTRU INCURAJARE DUMNEZEU ARE GRIJA DE NOI CIND AVEM CREDINTA!!!!!!!

      Ștergere
    2. Buna ziua tuturor
      Mama mea a fost bolnava de cancer la san , descoperit in faza destul de avansata si cu multe greseli din partea doctorilo....din pacate Mama mea a decedat anul trecut in Iunie....Ceea ce vreau sa spun , este ca doamna are dreptate. Atata timp cat esti sanatos esti bun de dat din gura ca , dar cand esti bolnav tu , sau cineva drag tie , ai incerca ORICE !
      Eu am gasit pe Internet informatii despre uleiul de canepa presat la rece , cum ca ar face minuni : Ca atare am rugato pe Mama mea sa incerce , chiar daca nu are gust bun , ba chiar este gretos (lam incercat din curiozitate) . La momentul respectiv , Mama mea era intinsa in pat cu metastaze multiple(plaman , osos , tumora pe coloana , tumora deasupra sanului opert).Doctorii o trimisasera acasa .... La numai 2 saptamani dupa ce a inceput sa bea uleiul , Mama mea a inceput sa nu mai aiba dureri asa groaznice sa sa aiba pofta de mancare si reusea sa stea cu noi de vorba , asezata pe fotoliu si nu intainsa in pat...Scurtand povestea , la doua luni sa dus la control la doctor iar doctorul a fost socat sa o vada inca in viata ! La control au observat ca tumorile se retrasesera si starea ei era muuuullt mai buna(acum mergea fara sa fie sustinuta si fara sa aiba dureri) . Din pacate la un an de consum zilnic de ulei de canepa , Mama a decis ca vrea sa ia o pauza pt ca era foarte increzatoare datorita rezultatelor de la analize ( care erau aproape ca ale unui om sanatos )
      Aceasta decizie a fost fatala mamei mele ....Cancerul a revenit in forta si mult mai agresiv...A renuntat la ulei la mijlocul luni Noiembrie 2012 iar starea ei a inceput sa se agraveze la sfarsitul luni decembrie(incepusera durerile din spate sa o supere din nou).Am rugato sa inceapa din nou sa bea uleiul , mi-a promis dar nu a facuto...Starea ei agravanduse in preajma Pastelui 2013 iar la inceputul lui Iunie ne-a parasit...Imi este greu sa accept ce s-a intamplat...dar poate asa a fost voia lui Dumnezeu...
      Eram asa entuziasmata de evolutia ei spre bine , in cat am creat un blog... Pe care , din motive care cred ca le intelegeti , nu am mai scris ....
      Va doresc multa sanatate si putere

      Ștergere
    3. Te rog, îmi spui şi mie cum se administrează acest ulei de cânepă?

      Ștergere
  30. Asa este , incerci orice cand esti bolnav.Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  31. mihaela marculescu21 noiembrie 2011 la 09:11

    Scumpii mei ce late conta indicatii are aceasta reteta
    multumes

    RăspundețiȘtergere
  32. o persoana diagnosticata ca are cancer ar face orice sa scape de el adevarat nu dam la o parte tratamentul medical dar lasati oamenii sa incerce n-are cum sa-i faca rau poate doar bine ia spuneti voi femeile pe vremea lui ceasca daca auzeati ca daca mananci coaja de copac nu mai ramai insarcinata cred ca ramaneau copacii fara coaja asa ca mucles tot cei naturist e bun dumnezeu lea lasat pe toate cu un scop

    RăspundețiȘtergere
  33. am si eu o intrebare ..am doi nepotei de 4 respectiv 2 ani ,si fiica mea care e insarcinata......ei pot folosi aceasta reteta si care ar fi contraindicatiile ?mierea ca atare pe paine, in ceai e preferata casei.:))va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  34. Reteta poate fi recomandata si copiilor, insa cu anumite observatii: pentru copiii- ca tratament preventiv contra racelilor sau de intarire a sistemului imunitar, eu personal as reduce considerabil cantitatea de Tinctura de Propolis, deoarece propolisul este un antibiotic natural....iar atata timp cat nu exista o infectie in organism nu cred ca e necesara o doza atat de concentrata.
    Cred ca reteta trebuie adaptata in functie de varsta copiilor, inclusiv doza de polen....mai ales ca Polenul este un ingredient apicol posibil alergen....deci trebuie consumat cu moderatie, si obligatoriu "in crescendo", adica in doze la inceput foarte mici, care apoi pot fi crescute treptat.

    RăspundețiȘtergere
  35. la un copil de 3 ani este buna reteta? binenteles cred ca trebuie facuta pe jumatate m gandesc la polen sa nu faca vreo alergie imi poate raspunde cineva? multumesc cornelia

    RăspundețiȘtergere
  36. De ce crede acel ANONIM ca boala de cancer nu se vindeca NICIODATA? Sunt convinsa ca habar nu are de asa ceva si bineinteles doamne fereste nici nu-i doresc asa ceva dar tin sa-l contrazic. Am fost diag. cu mult ani in urma de cancer la san....am fost operata si bineinteles tratamentul care se face la aceasta boala.....chimioterapia si sunt bine mersii stimate ANONIM....idea e ca orice boala trebuie sa o descoperi in faza incipienta ca sa te poti vindeca. Cunosc persoane diag. cu cancer care sau vindecat si au trait mult si bine si au murit efectiv de batranete...si eu la randul meu sunt convinsa de vindecarea mea ....oricum sanatate la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  37. eu am auzit de aceasta retete,dar fara laptisorul de matca ca ar fi pt slabit.daca stie cineva ceva despre aceasta reteta ca ar fi pt slabit,as vrea si eu un raspun.va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, laptisorul de matca nu are nici o legatura cu retetele de slabit.

      Ștergere
  38. am 45 de ani in februarie acest an am fost operata si diagnosticata cu sarcomi dei tesuti moli mentionez ca am fost operata in italia acum fac chimioterapie asi dori daca ma poate ajuta cineva o adresa a unui medic apiterapist sa stiu daca eu pot face reteta doamnei tatoiu las adresa mea de email daca ma poate ajuta cinevba ivuta.icuta@yahoo.com multumesc din suflet si multa sanatate la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  39. BUNA ZIUA
    I-MI PUTETI SPUNE DACA MIEREA POATE FI CONSUMATA DE DIABETICI?
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  40. Lista de medici apiterapeuti din Romania o gasiti pe www.apiterapie.ro si tot la ei puteti cere mai multe detalii legate de un eventual consult, sau sfaturi medicale (atat cat pot fi ele data pe email)

    In legatura cu mierea la Diabetice, parerile sunt impartite, dar se pare ca e foarte important tipul de Diabet pe care il are pacientul.

    Mierea nu este contraindicata si poate fi integrata in regimul alimentar al diabeticului, dar doar intr-un cadru strict de rationalizare a glucidelor care ii sunt premise zilnic pentru un echilibru al bolii.

    Gasiti mai multe detalii in link-ul de mai jos:
    http://www.medicina-naturista.ro/terapii-naturiste/apiterapia/mierea-si-diabetul.html

    RăspundețiȘtergere
  41. serul fiziologic la ce foloseste in reteta??eu am luat reteta dar nu am adaugat si serul,este vreo problema??

    RăspundețiȘtergere
  42. Doamna Tatoiu ar trebui arestata si acea televiziune amendata dur. Orice energizant face foarte bine celulei canceroase deci moarte sigura. Asucultati de oncologi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pai atunci ar trebui sa nici nu sa mai hraneasca deloc bolnavii de cancer....ca doar hranesc celulele canceroase, si le ofera vitamine si nutrienti....
    Si atunci sa stea linistiti sa astepte sfarsitul?!

    RăspundețiȘtergere
  44. am urmat acest tratament este foarte bun in scurgeri menstruale.

    RăspundețiȘtergere
  45. Valeria, te felicit.
    Eu mereu imi fac prepate....si apoi nu ma tin de ele :((
    Sunt foarte suparata (eu pe mine), si ma bucur cand sunt altii mai seriosi ca mine.
    Vesnic am timp de comenzi, de targuri, de clienti....dar de mine NU, sau nu suficient.
    Multumim tare mult ca ne-ai mai impartasit si noua, inca un beneficiu verificat al acestui cocktail apicol

    RăspundețiȘtergere
  46. eu sunt de parere ca trebuie sa ascultam si de medici dar nu de unul singur.
    Insa, va rog sa va informati si atunci cand cumparati produse Apicole si sa aveti grija de unde le luati. Atat Antena1 cat si proTV au prezentat reportaje cu faimosii mari producatori de Miere din Romania care vand sirop de Glucoza colorat cu miere in toate marile lanturi de magazine. nu e toxic e doar zahar pur. Cumparati miere adevarata. si nu cumparati niciodata laptisor de matca daca nu vi-l scoate vanzaorul din frigider ci de pe taraba. acesta se altereaza foarte repede la Caldura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare ca televiziunile doresc cu ardoare sa distruga orice fel de produse alimentare fabricate in Romania: de la laptele aruncat pe camp din disperarea fermierilor mai este un mic pas pana la inlaturarea de pe piata si a celorlalte produse pe care Romania nu era pana acum nevoita sa le importe.....Azi, in orice lant interrnational de magazine este pe raft si miere de import....Kaufland; Cora, Auchan, Profi....si multe altele. Nu este buletin de stiri in care sa nu se improaste cu noroi intr-un produs alimentar romanesc: azi e carnea de miel, ieri cea de curcan, alaltaieri ceva fabrica de mezeluri. Nu am vazut nici o stire negativa legata de vre-un produs de import: s-or aduce la noi numai "bunatati"...si culmea la preturi mai mici ca cele facute in Romania, unde si transportul si costurile de personal sunt mai mici ca in Europa !!!!!
      Am auzit si eu ca reportajul transmis de Protv despre miere in zilele targului de la Bucuresti a fost doar despre mierea contrafacuta, desi la targ erau prezenti peste 30 de apicultori cu produse din stupina proprie care-si asteptau clientii......ce dezamagire ca nu stim sa ne apreciem produsele noastre, si nici pe oamenii care au ales sa-si faca un business in Romania.
      Cat despre laptisorul de matca....sta in stup la 30 grade. SIGUR CA SE PASTREAZA MAI BINE LA FRIGIDER, dar multi apicultori il transporta in lazi frigorifice, ceea ce e suficient, ca nu toti au frigiderul cu ei la piata.
      As alege oricand acest laptisor decat ceva pastile sau fiole frumos ambalate din farmacie....ala chiar nu mai are nici un efect...decat cel psihologic poate !!!!

      Ștergere
  47. Reteta (cancer de orice fel dar numai pentru barbati)de la calugarii de la manastirea Secu com. Vanatori jud.Neamt publicata in revista :PRACTIC" :
    - 1,5 kg miere de salcam
    -300 gr polen
    -150 gr.propolis
    - 20 fiole de laptisor de matca
    Toate acestea se amesteca intr-un borcan de sticla cu o lingura de lemn.Se iau 3 linguri pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa.Aici scrie ca din pacate produsele de albine nu sunt bune pentru femei.
    ASA AM GASIT-O , ASA V-AM REDAT-O! POATE VA ESTE DE FOLOS!

    RăspundețiȘtergere
  48. Doresc ca experienta mea in terapiile alternative sa constituie un mic ajutor pentru cei care au nevoie http://jurnaldecobai.blogspot.ro/2015/01/introducere.html Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere